KULLERBYTTS

Fortsättningen på gardagen blev om möjligt ännu bättre än starten. Det var helt fantastiskt att åka upp bland bergen, se den hänförande utsikten och det vackra slottet, man fick fundera lite på vad som kan ha utspelats där en gång i tiden. Det var faktiskt inte som man kan tro min (Titti) idé och inte ens jag som tyckte mest om att få åka dit upp, även fast jag tyckte att det var underbart så var det svårt att slå Uffes reaktion.
 Efter slottvistelsen tillsammans med Jims fästmö och 2 kollegor rullade vi tillbaka in till stan. Vi tappade en kille på vägen, gick och åt Sufllaqes, hittade en ny grabb och gick vidare för drinkar och öl och drinkar och mer öl. En utav killarna vi träffat kanske t.o.m ska följa med oss till Makedonien nu. Vi hoppas på det men man kan förstå om det blir svårt att hinna med då han kommer från Californien, bor i Frankrike, har sin firma i England och sin familj i Afrika. Vi hade i.a.f en väldigt trevlig kväll, även ganska blöt( för Uffe och Melcom) så påväg hem går Uffe och pratar som vanligt, den här gången skulle han berätta en liten anekdot från Gatufesten. Det blev så här: ..."we kissed, than he put he´s pants like this..."- varpå Uffe drar ner byxorna och visar stjärten ..."and made three kullerbytts".

Ska försöka lägga upp bilder så snart vi kan. Nu måste vi göra oss klar för Macedonia :)

/ Titti


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej gumman! härligt allt låter skulle gärna velat följa..Förstår att du trivs med sol o värmen =)

Se nu till att vinna riktigt mycke med stålars så du kan bjuda mamma nästa gång ;) Hemma är det bara tråkväder o kallt.

Kyrkan imorgon för mig,håller tummarna för lotta så allt går enligt planerna. Väntar på bilder o fler inlägg..internet hemma har lagt av fixas i mitten av nästa vecka,men åker till åsa o lånar hennes.

Puss o kram love you

2009-05-08 @ 21:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0